Papper, papper å lite mer papper...

Hepåre! Att uppdatera bloggen har ju gått sådär, men jag skriver ju lite när jag känner för det :D. Jag har nu den senaste veckan spenderat min tid i en hög papper från FIT, och det är helt SJUKT hur mycket de vill veta! Jag har redan (för några månader sen) gått igenom det så kallade "Eligibility Center" för NCAA (serien jag kommer att spela i). Detta innebar att jag satt framför datorn i en sådär timme eller nåt och svarade på hur många frågor som helst om min fotbollsbakgrund. Men nu har jag fått liknade frågor i massor från FIT och det tog sin lilla tid att fylla i. De är fantastiskt känsliga när det kommer regler och bakgrund i USA. När man kommer till college ska man vara "amatör" i den mening att man aldrig har fått betalt för att spela fotboll.

Jag har nu också bundit mig atletiskt till Florida Institute of Technology genom ett kontrakt som heter "National Letter of Intent". Lite kul läsning när man går igenom kontraktet, de har regler som aldrig tar slut :P. Det känns konstigt, jag kommer nog inte fatta att jag ska till Florida i 4 år förrän jag står där och har landat i staden som blir mitt nya hem.

För övrigt spelade vi vår första träningsmatch idag mot Stuvsta. Matchen slutade 3-3 och stundtals spelade vi riktigt bra, men det var bara första matchen. Vi testade att spela 4-3-3 vilket kan vara riktigt svårt. Jag spelade ganska bra och var mest nöjd med att jag nådde högt i luftrummet och plockade/boxade några höjdbollar - historiskt sett är jag ju då inte världens mest etablerade målvakte i luftrummet, men det går framåt. :D

Emma -----   “We all die. The goal isn't to live forever, the goal is to create something that will.” - Chuck Palahnuik



Lekte lite med Photoshop :D












pusshej! :D


RSS 2.0