Bilar, kakor och garv...!

Allt kan hända när man hamnar i Julia Petterssons sällskap! Vi startade dagen med att cirkulera en sisådär 18 varv runt i Maxihusets inneparkering för att hitta en parkeringsplats. När vi väl hade gjort det drog vi en 20-minutersrunda i butikerna, då vi insåg att "shoppa" utan pengar är inte så glamoröst som det kanske låter för vissa... hmmm... Påväg ut från garaget är det en idiot som börjar backa mot oss när vi skulle köra ut, och självklart trängs vi in i en stolpe, och pappas Mercedes har nu en fin repa... Sorry! Vi kan ju lugnt säga att jag verkligen behöver ett jobb nu.. :S

Men efter lite panik och sånt, bestämde vi oss för att lämna det bakom oss och åka ut till Svärtinge för att baka. På vägen hade vi som alltid fantastiska diskussioner om allt mellan himmel och jord, Julia kläckte också ur sej årets citat (eller kanske månadens citat - den människan är en levande floskeltopp!). "Att jämföra hur ambitiösa vi är, är som att jämföra 50 Cent och Pontiac!". Vem som är vem får ni lista ut själva :P...!

Väl framme hemma hos Juila satte vi igång med att leta recept på något att baka - och efter nåra sidor stod det chocolate chip cookies i pannorna på oss. Vi gick till den butiken med ett fantastiskt utbud och plocka på oss blockchoklad och hasselnötter, dock insåg vi att vi hade 50,50 kr kontant och ett bankkort med 17 kr på. Summan av våra varor blev då självklart 51,50 kr... Så vi gick till kassan och lade varorna på bandet, räckte fram 50,50 kr och frågade om det var okej att betala 1 kr med kortet... Men en konstig blick och några sekunders tvekan sa kassörskan tillslut till oss att det räckte med kontanterna och vi gick därifrån med 1 kr sparad - fantastiskt!!


Sker det något mer konstigt under kvällen så kommer det rapporteras! :D

Emma - måste skaffa jobb

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0